۲۵
۵۴
خانــم

لنف نود ناحیه آگزیلاری وکیست پستان؟

سلام وقتتون بخیر میشه جواب سونوی پستان من رو تفسیرکنید تومعاینه چیز مسکوکی نبود فقط از هردوسینه اونم بافارنوک پستان ترشحات شیری خارج شد که تایه سال پیش من شیر دهی داشتم پرولاکتینم نرمال بود بهم ویتامین ای وگل مغربی وکابرگولین دادن تاحالا خودبخودترشح خارج نشده فقط یه قسمت سینم به لمس حساس بود که الان باوجود قائدگی دردم خیلی خیلی بهتره
شرح سونو:
تغییرات فیبروکیستیک
کیست دیامتر mm4 درساعت 10پستان راست همونجایی که دردداشتم
کیست به ابعاد3×6 درساعت 10 پستان چپ
لنف نود باناف اکوژن بانمای benigneبه ابعاد 5×9درآگزیلاری چپ
من اخیرا عفونت گوش هم داشتم
بنظرتون مورد نگران کننده ای وجود داره ؟
همون 6 ماه بعد سونوروبدم کافیه؟
طی معاینه هیچ چیز قابل لمسی تو زیربغلام حس نمیکنم بنظرتون لنف خطرناکه؟

بازدید : 19 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح عمومي و پستان در تهران