واریکوسل گرید3؟

سلام من الان 34سالمه متاهل ی فرزند دارم ،،قبل فتق و واریکوسل داشتم در18سالگی عمل کردم ب روش جراحی،،الان بعد از فرزند اولم یسال بعد برا بارداری اقدام کردیم،،ک متاسفانه دوبار بارداری پوچ برا خانومم اتفاق افتاد،،جناب دکتر خاستم ببینم عمل کنم دوباره قدرت باروری دارم یا ن؟؟یا اینکه بدون عمل راهی هست ک دوباره اسپرم قوی بشه ،یا روش دیگه ای بجز جراحی هستم شما انجام میدید یا ن، عکس سونو و آزمایش و خدمتتون ارسال میکنم ،،مننون

بازدید : 56 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه - مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران