وسواسی شستن ،اعصاب و روان؟

سلام من بیش از حد وسواس شستن دارم خیلی دستام و میشورم حتی پسر سه ساله ام روهم وادارمیکنم توخونه به هرچی دست میزنم نیم ساعت دستام و میشورم درو باز میکنم کلید و
میشورم و.....چیکارکنم؟
پیش یک روانپزشک هم رفتم اثر نداشت..ترامادول مصرف میکردم ترک کردم

2 پـاسـخ

  • با سلام.اگر وسواس شما شدید باشد لازم است که اول از همه به روانپزشک مراجعه کنید تا برای شما داروی مناسب با دوز کافی و زمان لازم تجویز شود و در کنار آن رواندرمانی شناختی رفتاری به شما کمک خواهد کرد.حتما جهت درمان خودتون و پیشگیری از انتقال وسواس به فرزند خردسالتون اقدام فرمایید.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • سلام
    براي مشاوره تلفني و يا مشاوره حضوري با روانشناسان و يا روانپزشکان کلينيک با شماره زير تماس بگيريد تا همکارانم شما را راهنمايي کنند

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 685 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانشناس در تهران