۱۴
۶۱
خانــم

تنگی نفس ؟

سلام خسته نباشی من یک تکواندوکار هستم از حدود دو سال پیش قبل از کرونا در ورزش کردن دچار تنگی نفس می شدم و درست همون موقع به کرونا مبتلا شدم بعد از کرونا تنگی نفس م خیلی شدید تر شد به طوری که بعد از چند متر دویدن احساس خفگی خیلی شدید پیدا می کردم از همون موقع تا الان تنگی نفس دارم و احساس می کنم یه جسمی روی ریه هام و قفسه سینه مه بدن درد دارم همیشه خسته م شانه هام درد می کنه و نمی تون نفس عمیق بکش ممنون میشم راهنمایی کنید

1 پـاسـخ

  • سلام
    سارا جان مشکلي که شما ذکر کرده‌ايد دلايل متفاوتي مي‌تواند داشته باشد که نياز به تشخيص دقيق دارد. لطفا در صورت امکان به اينجانب يا هريک از همکاران فوق تخصص ديگر که صلاح مي‌دانيد مراجعه نماييد. اگر مطلبي که در مورد تنگي نفس در سايت من در قسمت با هم بياموزيم هست را مطالعه کنيد متوجه خواهيد شد که موضوع بايد حتما به صورت دقيق بررسي شود.
    www.drnafas.com

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 61 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص بيماريهاي ريه در تهران