۲۳
۴۱
خانــم

کلیه پلی کیست ؟

سلام . کلیه چپ به ابعاد 45*112میلی متر کلیه راست 33*110میلی متر و تصویر کیست های متعد به دیامتر حداکثر 17mm در کلیه چپ چند کیست به دیامتر حداکثر 12mm در کلیه راست مشهود است مجموع یافته ها مطرح کننده ADPKDمی باشد . دوسنگ به دیامتر ⅖mm و 3mm در کالیس تحتانی کلیه راست دیده می شود . قرص والساکور 80 هر شب نصف مصرف میکنم و بخاطر کم خونی قرص فرفولیک و فولیک اسید 1مصرف میکنم .
آیا کلیه پلی کیستی درمان دارد باید چیکار کنم که زیاد نشود و به کلیه هام آسیب نرساند ؟؟؟؟

2 پـاسـخ

بازدید : 70 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص کليه بالغين (نفرولوژي) در تهران