۴۶
۶۷
خانــم

کم خونی و زدن واکسن کرونا؟

سلام، بنده دچار کم خونی بوده ام همیشه، ولی اینبار بعداز زدن واکسن کرونا دوز اول ودوم دجار خونریزی های شدیدودفع لخته خون میشدم. هربار بمدت ۲۱_۱۹روز، الان هموگلوبین خونم رسیده ب هشت. وگفته اندکه باید خون بگیری. دودکتردیگر کپسول ومکمل های خونساز برایم نوشته اند... میخواستم ببینم نظرشما دکترمحترم چیه. ساکن خرمشهرهستم.تاکنون هم سابقه ی بیماری خاصی نداشته ام. فقط همیشه کم خونی دارم وهموگلوبینم بین یازده تا دوازده بوده است. نمنون میشم راهنماییم کنید.
سلام، آیا هموگلوبین خون هشت، نیاز ب گرفتن خون دارم یا با مکمل های خونسازوتقویت کردن مشکل کم خونی بنده رفع میشود؟ درضمن سابقه ی بیماری خونی ندارم جز پریودی هایم ک خونریزی زیاددارم.

بازدید : 59 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص خون و سرطان بالغين (انکولوژي) در تهران