عوارض ریه پس از مبتلا به کرونا؟

من به کرونا مبتلا شدم وبالای 60درصد ریه ام درگیر شد. الان، قرص پردنیزول5میلی روزی 2قرص،قرص پرفینکس200 و اسپری استنشاقی وقرص مداسین و قرص ضد لخته شدن خون مدت چند روزی است استفاده می کنم، ولی گاهی سرفه شدید خشک و خلط داردارم، بطوری که امروز بر اثر سرفه شدید قلنج سمت راست و قفسه سمت راست بدنم دچار درد شده است آیا نیاز به رسیدن به خدمت شما هست، یا باید مدتی صبر کنم؟ بعد خدمت برسم، ضمنا هنوز اکسیژن خون حدود 86،87در شرایط عادی دارم.

1 پـاسـخ

  • سلام داروهاي مصرفي شما براي طولاني مدت توصيه نميشود اگثر عوارض کرونا به مرور زمان بهتر ميشود و توصيه من اين هست ماهي يکبار مراجعه به پزشک داشته باشيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 66 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص بيماريهاي ريه در تهران