کشیدن دندان عقل؟

با عرض سلام وادب متاسفانه دندان عقل فک پائین من دچار کمی پوسیدگی شده وباعث درد بسیار وشدید شده وبا دارو دنتول کمی آروم میگیرم ممنون میشم بفرمائید هزینه کشیدن این دندون چقدر میشه باتوجه به اینکه احتیاج به جراحی نداره ودر ضمن چه موقع میتونم خدمت برسم باتشکر

1 پـاسـخ

  • سلام وقت شما هم بخير🌹جهت بررسي دندان و هزينه ها بايد حتما عکس گرفته بشه تا دقيق خدمتتون توضيح بديم، رنج قيمت متفاوت هست، جهت هماهنگي لطفا با مطب تماس بگيريد 52283688

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 51 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح دندانپزشک در تهران