٣٠
٥٨
خانــم

ایجاد برامدگی بعد از عمل زیبایی بینی ؟

سلام وقتتون بخیر
پنج ماهه پیش عمل زیبایی بینی كردم
بینیم استخونی _گوشتی بود . یه قوز كوچیك داشتم و پهنای بینیم زیاد بود ،بعد از عمل هنوزم یه قوز كوجیك رو بینیم هست علاوه بر اون .كناره ی تیغه بینیم یه برامدگی كوجیك هست . ماساژ ك میدم میره تو ولی بعد از چن دقیقه باز میاد بیرون ،اون قسمت هیچ ورمی نداره و استخون هست.باعث شده اون دو خطی ك از نمای رو ب رو روی بینی میوفته كج دیده بشه😔. دكترم كفته بیا قوز جزیی ك مونده رو سوهان بكشم برات سوالم اینه
وقتی اون قوز رو سوهان كشید ایا میشه برامدگی كنار تیغه بینیم رو با سوهان درست كرد ك ازشون بخام اونجا رم سوهان بكشه؟
الان من دو س ماهه دارم اون برامدگی كنار بینیم رو ماساژ میدم ایا اگه ادامه بدم ممكنه با ماساژ رفع بشه؟
و اینكه كنار بینیم از دو طرف یه مقدار لكه سیاه ب وجود اومده ك نه درد داره نه ورم از اولم نه درد داشت نه ورم فقط سایه انداخته رو بینیم انگار از زیر پوستمه.ایا میره این لكه؟ الان بعد از پنج ماه 20درصد كم رنگ تر شده میترسم لكش نره.ایا میره؟
خیلی نگرانم لطفا لطفا لطفا راهنماییم كنین دكتر عزیز🙏🏻🙏🏻🙏🏻

1 پـاسـخ

بازدید : 210 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي پلاستيک و زيبايي در تهران