۳۳
۷۸
آقــا

واریکوسل و ناباروری؟

باسلام خدمت دکتر عزیز من تقریبا 4ونیم سال پیش در شهرستان خدابنده پیش جنابعالی عنل واریکوسل از دو طرف انجام دادم و چند ماه بعد از عمل یک آزمایش دادم که بعد اون برام دارو نوشتین و الان شکر خدا بعد اون عمل ی دختر 3/5ساله دارم آقای دکتر برای بچه بعدی اقدام کردم الان هشت ماه جواب نگرفتم میشه آزمایش بنده رو بررسی کنین وبفرمایین الان باید چیکار کنم آیا باز نیاز ب عمل واریکوسل هست یا با خوردن دارو وضعیت اسپرم ها بهتر میشه؟؟دوتا تصویر براتون ارسال میکنم که آزمایش چن روز پیش و دیگری مربوط ب آزمایش بعد عملم هستش

1 پـاسـخ

بازدید : 61 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص فوق تخصص جراحي کليه - اورولوژيست ( اندويورولوژي و لاپاراسکوپي ) در تهران