۲۳
۵۵
خانــم

تنگی نفس و سنگینی قفسه سینه؟

سلام وقت بخیر میخواستم از حضورتون بپرسم که من از حدود سه هفته پیش گلو درد و گوش درد دارم که بهتر شده اما تو گلوم التهاب شدیدی حس میکنم جوری که انگار یه چیزی تو گلوم گیر کرده و حتی میخوام سرفه کنم نمیتونم البته گاهی زیاد سرفه میکنم تو این مدت.از طرفی قفسه سینم خیلی سنگینی میکنه و دچار نفس تنگی میشم چون قبلنم نفس تنگی داشتم نمیدونم این به خاطر استرسه یا مشکل دیگه اما درد و سنگینی قفسه سینه و التهاب گلوم خیلی اذیتم میکنه دو سه روزه یه مقدار زیر سینه سمت چپم هم دچار درد و تیر کشیدن میشه آیا لازمه من سی تی اسکن ریه بدم با توجه به مشکل کرونا؟ دو هفته پیش عکس از قفسه سینه گرفتم و گفتن مشکلی نیست.اما وضعیت من بدتر از قبل شده

1 پـاسـخ

  • سلام
    گرافي نرمال است. به نظر من شما بيشتر اظطراب داريد و احتمالا علايم شما ناشي از اظطراب است. مايعات زياد بخوريد اگر از منزل بيرون نمي رويد داخل منزل مرتب قدم بزنيد و نفسهاي عميق بکشيد اگر تا 48 ساعت ديگر بهتر نشديد من را در جريان قرار دهيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 164 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران