میخواستم درمورد یائسگی یا تیروئید بپرسم.این علائمی گه من گفتم کدومشون میتونه باشه؟

سلام من یه خانم 24ساله هستم.دارای دوفرزندپسر.8ساله و5ساله.من الان 9 ماه الی 10ماه پروییدنشدم.قبلا خیلی دنبالش وگرفتم ولی هیچ نتیجه ای نگرفتم.الان ریزش موی خیلی شدید گرفتم.پوستم خشک خشکی شده.عضلانم همش درد میکنه.میل جنسیم کلا ازبین رفته.خیلی عصبی همیشه احساس گرمای خیلی شدیدی دارم.میخواستم ببینم من تیروئد دارم؟یا یائسگی زود رس هستش؟

1 پـاسـخ

بازدید : 56 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص انکولوژي زنان (سرطان) در تهران