آیا علائمی که دارم مربوط به کروناست؟

با سلام.
من چندروز پیش به علت حواس پرتی زیر پنجره باز و هوای سرد خابم برد که همین امر باعث بوجود اومدن سرماخوردگی جزئی شد.
که دارای علائم تب، سردرد، بدن درد و خستگی بود. ولی تفاوتی که با سرماخوردگی های قبل داشت این بود که من دو الی سه روز از قسمت سینه دچار درد زیادی شده بودم. و تنگی نفس و ضربان قلب بالا داشتم. در حدی که ضربانم به بالای 130 بود همش. و خب به طور محسوس با مواقع دیگه فرق داشت. و نمیتونستم روی سینم یا به پهلو بخابم (به دلیل فشار وارده بر سینه). که بعد از دو سه روز این ماجرا درست شد و اوکی شدم.

از این جهت که 80 درصد افرادی که کرونا میگیرن علائم سرماخوردگی دارن و درست میشن. احتمال اینک این درد سینه مربوط به این قضیه باشه چقدره؟ من هیچ سرفه ای نداشتم. یک مقدار اب ریزش بینی.

موارد تاثیر گذار تو این امر هم دو تا قرص میتونه باشه که جدیدن شروع کردم. یکی قرص آهن و یکی هم قرص منیزیم. که بعد از این حالتی که برام پیش اومد منیزیم رو قطع کردم و اهن رو به سه روز ی بار کاهش دادم.

با تشکر فراوان.

1 پـاسـخ

  • سلام
    مي تونه علايم سرما خوردگي معمولي باشه. نگران نباشيد فکر نمي کنم مشکل خاصي داشته باشيد. نکات بهداشتي رو رعايت کنيد و 48 ساعت ديگر وضعيت خودتان را به من گزارش دهيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 139 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران