بیهوشی فرزندم؟

باسلام وعرض ادب
فرزندپسری دارم 17ساله که درتاریخ 97/03/02شب بعدازشام بعلت سرماخوردگی آمپول سفتریاکسون +دیازپام به اصرارخودش بهش تزریق کردم نیم ساعت پس ازتزریق تعریق شدیدودرحال اسپاسم پس ازچندساعتی به بیمارستان ومتاسفانه بهوش نیومدچندماهی دربیمارستان نمازی شیرازومطهری مرودشت بستری ومرخص شده واکنون درمنزل بحالت بیهوش میباشد وتراکئوستمی است ،لازم بذکره تست متادون وماری ژووانا پس از2روزبستری دربیمارستان مثبت اعلام شد.اکنون پس ازمرخص شدن ازبیمارستان خواب وبیداری نرمال شده یکی ازپاهاشوتکان میده ودستهاوپاهابه دردپاسخ میدن داروهایی که استفاده میکنه 1-کاربامازوپین 200 2-لووبل 500 کلونازپام وباکلوفن هر8ساعت 3- پنتوپرازول 12ساعت 20میلی 4-دپاکین 600میلی ولوزارتان هر12ساعت وAsA100میلی روزی یکعدد
بتجویزمتخصص آمپول سربرولایزین 20عددشروع کردیم 10تا زدیم وکپسول نوروئیدهم 2هفته هست شروع کردیم
آیاداروویامراقبت دیگه نیازه .پزشک خاصی توصیه میشه یانه
تشکرویژه

بازدید : 516 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب (نورولوژي) در تهران