۱۰ماه
۸
آقــا

چه زمان باید به کاردرمانی مراجعه کنم؟

باسلام.
پسرم دیروز 10ماهش تمام شده ولی 4دستوپا نمیره،اجسام و نمیگیره که باهاش بلند بشه،خودش از دراز کش به نشسته درنمیاد،مستقل نمی ایسته.

زیر 2ماه گردن گرفت
از 3ماه اسباب بازی با دست می‌گرفت و با صورت ما بازی میکرد
4 ماه دمر شد و قشنگ سرشو نگه می‌داشت و میموند
4ماه روی مبل می‌نشست،از دو ماه توی بغل مینشست، از 5ماه با کمک، ولی مستقل و کاملا محکم و استوار در پایان 8ماهگی نشست
همون موقع هم مسافت زیاد غلت میزد
و در پایان 10ماه با پاهاش خودشو به جلو می‌کشه(پاهاشو هل میده ب سمت جلو) و از 9ماهگی با تکیه به جایی می ایسته، یا با گرفتن جایی می ایسته
هم نشستن هم ایستادن،خودم در این پوزیشن ها میبرمش خودش نمیتونه.
بهش وقت بدم تا 11ماهگی یا به کاردرمانی مراجعه کنم و تکاملش عقب؟

چی میشه که تکامل بعضی از بچه ها عقب میشه؟

پیشاپیش سپاس

بازدید : 33 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص کاردرماني در تهران