من 15 سالمه از خانوادم دوستام خیلی بدی زجر کشیدم میخان بدونم باید چیکار کنم ؟

سلام میخاستم بدونم مرگ بهتره یا زنده بودن میدونم سنم کمه اما خیلی بدبختی کشیدم از طرف خانواده دوست آشنا نمیدونم چه جوری بگم اما چیکار باید بکنم

1 پـاسـخ

  • با سلام و احترام

    من خيلي متاسفم که شما از طرف نزديکانتون متحمل دردهاي رواني زيادي شديد. احتمال زيادي هست که شما در اثر زجرها دچار اختلال افسردگي ماژور شده باشين که در اين صورت، فرد افسرده تمايلي به زنده ماندن ندارد. البته که زنده بودن ارزش بيشتري دارد. پيشنهاد مي کنم که حتما با يک روانپزشک هرچه سريعتر مشاوره کنيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(1)
بازدید : 131 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در یزد