نحوه انجام mri برای بیمارانی که دچار سکته مغزی آلزایمر پیشرفته اند؟

باسلام.
مادر بنده 77 ساله ،مبتلا به دیابت با تزریق انسولین و فشارخون بالا ؛ مدت 4 سال است که دچار سکته مغزی و متعاقبا آلزایمر شده اند و اکنون در مرحله خیلی پیشرفته این بیماری اند.
بدلیل ابتلا به سرفه های عجیب و شدید و وحشتناک در هنگام بلع و گاها استفراغ همزمان، پس از بی نتیجه بودن  مصرف داروهای حساسیت و رفلکس معده، پزشک انجام mri را از ناحیه کام، جلو گلو و ریه ها توصیه نمودند.
و بدلیل بیقراری شدید و عدم تحمل این کار ، دستور تزریق آرامبخش قبل از ان داده اند.
متأسفانه هیچ مرکزی مسئولیت انجام اینکار را تقبل نمیکند.
راه چاره ما چیست؟
ممنون از راهنمایی شما

بازدید : 226 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب (نورولوژي) در تهران