۲۸
۶۲
آقــا

درباره بیماری های مقعدی؟

سلام وخسته نباشیدخدمت شمامن خانم 28 ساله هستم من ببخشیدباهمسرم به اجباررابطه مقعدی داشتم که خیلی دردداشتم الان دوساله بعداون اتفاق احساس می کنم درقسمت مقعداحساس پوچی میکنم اصلانمی تونم چطوری توصیف کنم اعصابم رابه هم ریخته یه جوراحساس سبکی آن ناحیه میگن بایدکلونوسکپی کنم ببینم چی شده راه دیگه ای نیست بدونم چه شده حتماچیزی درداخل مقعدپاره شده یا آسیبی به روده ام شده ممنونم راهنماییم کنیدخیلی اعصابم روخوردکرده به جزکلونسکوپی راه دیگه ای هست ممنونم

بازدید : 16 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح عمومي، جراحي بيماريهاي مقعدي (بواسير، شقاق و کيست مويي) با ليزر در تهران