خونریزی دماغ بعد از دوره ای مصرف داروی لوبل برای تشنج؟

با سلام و احترام
پدر من 62 ساله هستند و یکبار سال 70 در اثر یک عارضه مغزی که آن زمان خونریزی مغزی تشخیص داده شد تشنج میکنند و خوب میشن و از آن زمان تاکنون علائم بارزی نداشتندبه جز اینکه ماهی یکبار حدودا حالت تهوع یا سرگیجه و یا فراموشی چند ثانیه ای
تا اینکه چند ماه پیش دچار تشنج شدید میشوند و با مراجه به اورژانس قرص لوبل برایشان تجویز و چند ماه میخوردن.بعد ناآگاهانه قرص را قطع و پس از مصرف نکردن سه قرص دوباره دچار تشنج میشوند و دوباره قرص را شروع میکنند و مرتب ادامه داده اند. تا اینکه دیروز وقتی برای کاری خم شدند مقداری خون غلیظ سیاه از دماغشان خارج شد.
با مراجعه به پزشک عمومی برایشان آزمایش کامل خون نوشتند تا نتیجه را بررسی کنند ولی گفتند چیز خطرناک و مهمی نیست.
خیلی ممنون میشوم راهنمایی فرمایید.
پایدار باشید

بازدید : 28 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح مغز و اعصاب در تهران