برداشت خال روی صلبیه چشم؟

عرض سلام وادب.
بنده سه سالی میشود که روی صلبیه چشم راست ام، یک خال کوچک قهوه ای ایجاد شده و اعتماد به نفس رو پایین آورده. قبلا به چشم پزشک مراجعه کردم تشخیص دادند که خال سطحی است و با ایجاد یک خراش امکان برداشت آن هست. ولیکن چون چشم عضو حساسی هست بنده قصد برداشت آن رو نزد متخصص حاذقی چون شما رو دارم.
ممنون میشم که راهنمایی بفرمائید که آیابرداشت این خال عوارض و تاثیری رو بینایی ام ندارد یا اینکه جاش نمی مانه؟ تا درمان اش رو آغار کنم.

تشکر.

1 پـاسـخ

بازدید : 70 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص چشم و فلوشيپ قرنيه و سگمان قدامي در تهران