٨٥
خانــم

پركاری تیرویید؟

درود. مادرم 85 سالشه و بتازگی پركاری تیرویید دارن و همچنین كمخونی ناشی از كمبود اهن. مدتیست از ناحیه گلو و استخوان جلوی گلو احساس درد كه تا زیر سینه سمت راست و گاهی به پشت وزیر دنده ها درمواقع درد زیاد البته، احساس ناراحتی دارن. و بنظر میاد اون قسمت استخوان ورم كرده با رشد كرده است. البته دكترارتوپد هم رفتن ولی جواب خاصی ندادن بهشون. یا دارویی كه بشه درد را تسكین بدهد. به لحاظ شرایط فیزیكی و ناتوتانی در راه رفتن خصوصا پله ، متاسفانه امكان رفتن به جایی راندارن. سوال من از خانم دكتر : اولا؛ ایا مشكل خاص یا دارویی خاص برای ایشون در نظر دارن و اینكه اگر امكان اوردنشون به مطب باشه بنظرشون باید برای مادرم وقت بگیرم از خانم دكتر؟. ممنون.

1 پـاسـخ

  • سلام وقت بخير در مرحله اول بررسي مسائل قلبي و بعد مساله گوارشي بيمار نياز به بررسي دارند و براي بررسي وضعيت تيروييد ويزيت غدد نياز هست اگر امكان جابجايي ايشان نيست همراه بيمار با مدارك و ازمايشات به كلينيك مراجعه نمايند.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 46 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص غدد، رشد و متابوليسم در تهران