سوزش قلب و درد زیر بغل؟

سلام اقای دکتر من تقریبا 18 ساله سینه سمت چپ نزدیک بغل درد میکنه دکترم رفتم گفتن مشکلی نداره ولی الان کتف سمت چپم هم درد میکنه حتی زمانی که ان نقطه زیر بغل که درد میکنه رو فشار میدم درد در ناحیه کتف بیشتر احساس میشه علت چیه نا گفته نمونه بیشتر وقتا زیر سینه چپمم تیر خیلی شدید میکشه نمدونم مشکل از قلبه یا معده راهنمایی کنید لطفا.

2 پـاسـخ

  • سلام دوست عزيز.تيپ درد شما اصلا مرتبط با مسائل قلبي عروقي نيست اين دردها قسمتي مرتبط با وضعيت عضلاني و قسمتي مرتبط استرس و اضطراب هستند.البته گاهي نارسايي خفيف دريچه ميترال باعث دردهاي تيرکشنده ميشه که مساله مهمي نيست.خواب کافي ورزش و البته معاينه سينه و غدد زير بغل توصيه ميشود

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 104 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص قلب و عروق در تهران