۲۵
۶۵
آقــا

چشم پزشک؟

با سلام من در بچکی تژنوژ کردم و اب نخامو کیشدن و یگ ترف بدنم لمس شود و دید چشم راستم را از دست دادم واز بچگی تحت نظر دکتر محمد مقیحی بوده ام وبه تازگی متوجه شوده ام که میتوان با سلولهای بنیادین دید چشم را به دست اود میخواهم بدانم چنین چیزی صحت دارد یانه اگر کهصحت دارد چه قد هزینه دارد

1 پـاسـخ

  • با سلام خدمت شما متاسفانه چنين چيزي صحت نداردو بيشتر جنبه ي تبليغاتي دارند ولي اميدتون بخدا باشه باپيشرفت عمل بزودي شاهد درمان چنين بيماري هايي خواهيم بود

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 290 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص چشم پزشک در تهران