استفاده از لنز طبی مانع عمل لیزیک است ؟؟

سلام خسته نباشید ببخشید من چشام نمرش 2.25 بود در یک سال اخیر افزایش پیداد کرده و 3 شده برای اینکه عمل کنم چشمامو حتما باید شمارش ثابت باشه ؟؟ اگر ثابت نشه نمیشه ؟؟و اینکه میتونم به جای عینک از لنز استفاده کنم ؟؟ لنز مشکلی برای عمل ایجاد نمیکنه ؟؟ چون شنیدم که میگن اگر از لنز استفاده کنی نمیتونی عمل لیزیک یا لازک انجام بدی..میشه لطفا راهنماییم کنید ؟؟

2 پـاسـخ

  • سلام. براي جراحي عيوب انکساري بايد عيب انکساري فرد حداقل به مدت 6 ماه ثابت باشد و اگر عيب انکساري شما مدام در حال افزايش است بهتر است توسط چشم پزشک معاينه شويد تا علت آن مشخص شود. استفاده از لنز منعي جهت جراحي ليزيک نيست ولي حداقل 2 هفته الي يک ماه قبل از بررسي هاي تصويربرداري قرنيه از مصرف لنز خودداري نماييد چون يافته هاي تصوير برداري را دچار اختلال ميکند.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 39 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص چشم پزشک در تهران