۲۴
۵۵
آقــا

خشکی واژن؟

سلام وقت به خیر بنده دیروز سوالم رو خصوصی پرسیدم ولی متاسفانه کد که میزنم پاسخ نمیاد....مجدد عنوان میکنم
به خاطر شرایط موجود نتونستم برای معاینه حضوری بیام
هفته گذشته شنبه نزدیکی داشتم و واژنم خشک بود طوری که نشد ادامه بدیم 2روز قبلش من ترشح سفید غلیظ داشتم مجدد 5شنبه که نزدیکی داشتم که ابتدای عادت ماهانم بود باراول تقریبا مشکلی نبود ولی بار دوم باز احساس خشکی داشتم
من برای موهام اسپیرونولاکتون مصرف میکنم ممکنه به ادن ارتباطی داشته باشه البته قبلا مصرف کردم و مشکلی نداشتم....
ممنون میشم راهنماییم کنید

بازدید : 118 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران