۱۷
۴۵
خانــم

آیا با وجود پرده بکارت و خوردن قرص اورژانسی بعد از ۷۲ ساعت بارداری ممکن است ؟

سلام خانم دکتر خسته نباشید ببخشید من حدود 4 هفته پیش یک رابطه داشتم اما رابطه دخولی نبوده و من پرده بکارتم سالمه بعد اینکه ایشون آبشون رو ریختن رو شکم من بعد با همان آلت پاک نشده برای من لایی زدن روی واژن من کشیدن بعد من بعد از 72 ساعت قرص اورژانسی خوردم و الان 4 روز از روزی که باید پریود میشدم میگذره آیا من حالمه هستم ؟ و امکان حاملگی در من است ؟ چرا پریود نمی‌شوم؟

1 پـاسـخ

بازدید : 43 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران