٢٩
٦٨
آقــا

سلام بنده 29سالمه و وزنم 68 وقدم 170 یه چكاپ دادم توی ازمایش نشون داد كه من تری گلیسیرید روی 317 هست و دكتر داخلی مراجعه كردم ایشون فقط گفتن چربی دارین وباید قرص جم فیبروزیل 300روزی دوعدد قبل صبحانه وشام بخورم از وقتی شروع به قرص خوردن كردم بدنم خیلی میسوزه و بیشتر كف پا و دست حالته سوزش وسوزنی میشود؟

منً این سوالو دارم از وقتی قرص میخورم خیلی بدن درد و سوزش وحتی قلبم هم حس میكنم سفتو سخت شده
بنظر شما پزشك متحرم ایا این قرص جم فیبروزیل 300رو ادامه بدم یا باید تغییر داد ممنون

2 پـاسـخ

بازدید : 232 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران