۵۰
۹۶
خانــم

درد عضلانی و استخوانی در تمام بدن ؟

باسلام وتشکر از زحمات شما بنده حدود 6 ساله که به مطب شما مراجعه میکنم سابقه بیماری لوپوس دارم و تحت نطر دکتر یوسف محمدی کبار هستم با تشخ
یص شما فرمودین که سایکو سوماتیک هستم و سنرم بی قرار پا داشتم که شما تشخیص دادین حدود 4 ماهه که درد شدید عصلانی استخوانی در تمام بدنم دارم در بعصی قسمتها غیر قابل تحمل درد دارم و با هیچ مسکنی ادوم نمیشه و حتی تو خواب هم درد رو احساس میکنم کلا زندگی روزمره م مختل شده سوالم اینه که احتمال داره فیبرو میالیژباشه ،، با تشکر

1 پـاسـخ

بازدید : 45 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (بيماريهاي عصبي - جسماني) در تهران