لک های سفید وبنفش رنگ الت تناسلی؟

سلام من یه مدت هست که الت تناسلی لک های سفید زده بود وپماد ضد قارچ استفاده کردم والان هم استفاده میم بعد یه مدت الان نصفش رنگش از سفید به باش تغیر کرده و هیچ سووزشی و خارشی ندارد فقط خیلی خیلی کم درد میکند اونم همیشه نیست مگر اینکه بادست فشارش بدم ممون میشم جواب بدین اگرم نشد میتونم بیام مطب فقط خوب بشم هرچه زودتر مرسی ممنون

1 پـاسـخ

  • با سلام لک هايي که ميفرماييد دلايل و علل مختلفي ميتونن داشته باشند، ازجمله بيماري هاي قارچي ، ببماريهاي جنسي، بيماريهاي حساسيتي و خود ايمني ، که جهت افتراق اونها حتما بايد از نزديک معاينه بشين و توصيه ما اينه که هيچ دارويي رو سرخود استفاده نکنيد چون در تشخيص دقيق بيماري تداخل ايجاد ميکند

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
بازدید : 59 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پوست و مو در تهران