۳۱
۶۳
خانــم

دو جفتی بودن در بارداری؟

سلام من ابان ماه 98 زایمان کردم در اخرین سونوگرافی که انجام دادم به من گفتن که شما دو جفتی هستید حتما موقع زایمان به دکترت بگو که هر دو جفت رو در بیاره منهم به دکتر گفتم ولی نمیدونم بیرون اوردن یا خیر. بعد از دو ماه از زایمانم من دوبار باردار شدم.
سوال من از شما اینکه ایا زود باردار شدن من به خاطر اینکه دو جفتی بودم و شاید دکتر جفت دوم رو در نیورده یا اینکه بارداری زود من اصلا به موضوع دو جفتی بودنم ربطی نداره؟

ممنون و سپاسگزارم

1 پـاسـخ

بازدید : 119 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در کرمانشاه