تنگی نفس . لرز شدید و دیوانه کننده ی ریه ها بمدت25 روز! ؟

علایم بیماریم هفته اول خستگی و کوفتگی بود جوری که خوابیدم فقط و بعدش تنگی نفس شدید و بعدش تب نداشتم ولی 5شب من کلا حتی یک دقیقه( حتیییییی یک دقیقه نتونستم بخوابم و این موضوع بشدت اذیتم میکنه ) نتونستم از شدت لرز بخوابم . بعد 5 روز عرق کردن زیر پتو و لرز شدید تنگی نفسم رفت . خوب شدم ولی بعد ها دوباره برگشت لرزم و باهام مونده و الان روز 25 امه( که هنوزم موقع تایپ این مطلب بشدت ریه هام میلرزه و گرم شدن و تپش قلبمو حس میکنم)
توروخدا فقط بگین باید چیکار کنم که این مشکل لرزو سرد شدن بدنم حل بشه .
دکتر رفتم فقط پنی سیلین نوشت سه تا و دیکلوفناک که اونم زدم و لرز هنوزم باهامه ... از مایع درمانی تو خونه خسته شدم فقط تو یه مطلب خوندم ابلیمو زنجبیل به همراه عسل برا لرزم خوبه که میخورم ولی 3 ساعت بعد هرلیوان باز شروع میشه لرزم . و سردم میشه . مجبورم لباس زیادی بپوشم وشال ببندم هر شب بخاطر لرزم .

استرس و اضطراب و ترس ندارم واقعا حداقل نه بمدت سه هفته و 3 روز !

1 پـاسـخ

  • سلام
    اگر مي توانيد به درمانگاه نزديک مراجعه کنيد عکس قفسه سينه بگيريد و همچنين آزمايش CBC و CRP بگيريد و براي من بفرستيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
بازدید : 283 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران