۶۷
۶۰
خانــم

آلزایمر و روانپریش؟

بابای من چندسال الزایمر داره ولی الان چندماهه ازحالت عادی خارج شده حمله میکنه فحش میده خطرناک شده هردکتری بوده بردیم ،ولی هیچ دکتری نمیتونه آرومش کنه ،مافقط میخوایم بدونیم چیکارکنیم آروم بشه یکجا بشینه ،تحرک کمترداشته باشه ،اینهمه قرص بهش میدیم ولی شب وروز نمیخوابه خسته شدیم ،فقط میخوام بهمون راهی پیشنهاد بدید تا بتونیم آرومش کنیم

4 پـاسـخ

  • با سلام

    ويزيت شدن پدرتان توسط روانپزشک فلوشيپ سالمندي براي تنظيم داروهايشان کنک کننده است.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • با سلام
    دمانس يک عارضه پيش‌رونده و اضمحلال برنده مغز است. سلول‌هاي لوب فرونتال مغز، مسئول کنترل ما بر رفتارمان بوده و ما را از رفتار نامناسب باز مي‌دارند. در اثر از بين رفتن سلول‌هاي اين لوب در دمانس فرونتوتمپورال، عوارض خشونت‌بار و نا‌متعارف بوجود مي‌آيد. به‌عبارت ديگر، فيلترهاي اجتماعي بيمار ديگر نمي‌توانند نقش بازدارندگي و قابل قبول بودن رفتار و کردار او را به‌خوبي اجرا کنند.

    از کار افتادن مهارهاي بازدارنده مغز، ممکن است رفتار خشونت‌بار را بوجود ‌آورند. اين رفتارها ممکن است شامل اظهارات نامناسب اجتماعي، تماس نامناسب با جنس مخالف، روآوردن به وب‌سايت‌هاي ممنوعه، سوء‌استفاده جنسي، صرف هزينه‌هاي غيرمنطقي، کتک‌زدن،‌ فحاشي، و سوء‌استفاده عاطفي باشد. مراقبت‌کنندگان بيمار غالباً از واکنش ديگران که درک درستي از بيماري ندارند عميقاً شوکه شده و خجالت ‌مي‌کشند

    اهکارهايي براي مديريت خشم

    محيطي آرام ايجاد نماييد و منابع تنش‌زا را حذف کنيد.
    محرک‌هاي محيطي را حذف نماييد. سر و صدا، تابش خيره کننده نور، و حواس‌پرتي (مانند تلويزيون و راديو) مي‌توانند به عنوان محرک عمل کنند.
    بر امور راحتي بيمار نظارت نماييد. (دما، ميزان مصرف مايعات، لباس)
    کارها و روال‌ها را ساده کنيد.
    فرصتي براي ورزش فراهم کنيد.
    با اتومبيل گردش کنيد. به پيک نيک برويد.
    از گفتن “نه”، به‌خصوص به‌‌عنوان اولين کلمه پاسخ خودداري کنيد.
    از استدلال خودداري کنيد. منطق ديگر دوست شما نيست.
    ابزارهاي برقي خطرناک را از نظر پنهان کنيد.
    ابزار خطرناک آشپزخانه مانند ساطور، کارد، و غيره را از نظر دور نماييد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • سلام بهتره دوباره پيش روانپزشک ببريد تا کمي داروها روتغيير بدن

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • سلام
    براي درمان آلزايمير پدرتان توسط دستگاه نوروفيدبک مورد درمان قرار گرفته ايد؟

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 23 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران