۳
۱۳
خانــم

دل درد ولاغری؟

سلام خسته نباشید.دخترم3سال دارد در ابتدای تولد2/800وزن داشت و الان خیلی لاغراست ونسبت به هم سن وسالانش ک همین وزن تولد راداشته اند کوچکتراست من به اوشربت کیندر مولتی ویتامین یوروویتال_مکمل تغذیه ای میدم الان دوسه ماهه.دخترم وقتی گشنش میشه میگه دلم درد میکنه ووقتیم غذامیخوره میگه دلم درد میکنه بیشتر اوقات...من فکر کردم بخاطر این هست ک ظرفیت معدش کوچک هست اینطوری میشه حالا میخاستم نظرشما راهم بدونم ک چیز بدی نباشه یه موقع...وقتی کوچکتر بود تقریبا به مدت یکسال بهش راسیپ دادم بدون تجویز پزشک،وقتی به پزشک گفتم خیلی دعوام کرد...حالا میخوام بدونم عوارضی نداره؟!!!داروی مکمل شربت زینک و ...را میتونم هر روز بهش بدم تا اشتهاش وا بشه وویتامینهای مورد نیاز بدنش تامین بشه؟؟؟؟

1 پـاسـخ

  • سلام براي کم اشتهايي و کم وزني بايد معاينه کامل بشه و در صورت لزوم ازمايش لازم هست
    تجويز داروي مکمل اگر تغذيه کامل باشه و‌مشکل خاصي نداشته باشه لازم نيست

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 92 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص اطفال و کودکان در تهران