سلول درمانی؟

باسلام وعرض ادب
من یک دختر15ساله ویک پسر9ساله دارم هردو به بیماری مادرزاده اکتیوزمبتلا هستند 15 سال است که ارداروهای ترکتبی استفاده کردیم وچند جلسه هم سلول درمانی به روش P R P درتبریزانجام شده البته 4سال پیش وهیچ نتیجه ای نگرفتیم پوست شان خشک ومی ریزد5سال پییش هم ازتبریز به خانم دکتر پروین منصوری
درتهران چندین جلسه مراجعه کردیم ونیتجه نکرفتیم آیادرحال حاضرارطریق سلول درمانی ویا سلولهای بنیادی می شود درمان کرد؟ لطفا رهنمائی بفرمائید ویا برای درمان به کجا مراجعه کنم . با تشکر

بازدید : 220 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پوست و مو در تهران