۴۷
۹۶
آقــا

مشکل عصب هنگام عمل لگن؟

سلام علیکم
36 روز پیش در اثر تصادف لگن سمت راست ما شکست و در تهران پزشکی زحمت عمل و پلاتین و 5 پیچ رو کشیدند.

3 روز تصادف تا روز عمل هیچ دردی در پا نداشتم .
از هنگام عمل و به هوش اومدن ، مچ پای راستم به شدت درد می کنه ،با هیچ مسکنی هم درد ارام یا کم نمی شه.
چون عمل در تهران و بیمارستان دولتی بوده و دسترسی به ایشون نداریم ، لطفا در مسیر بهبودی و درمان کمکم کنید.
از کجا بفهمم ،عصب زیر پلاتین نمونده ،یا به مرور خوب میشه ،یا آسیب دیده؟
چه کنم که خوب بشم؟

1 پـاسـخ

  • با سلام اولا عملت طبق عکس خيلي خوبه احتمال آسيب عصب در اين عمل‌ها محتمل ميباشد، فعلا توصيه ميکنم که خيلي استرس نداشته باش که استرس دردو مشکلاتت را بيشتر ميکنه. کپسول گاباپنتين 300 هر 12 ساعت و قرص مسکن مثل نوافن يا ديکلوفناک 100 هم استفاده کنيد 2 هفته بعد از عمل نوار عصب بگيريد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
بازدید : 35 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح استخوان و مفاصل (ارتوپد) در تهران