عوارض آمپول نوروبیون؟

سلام. من یه مدت به طور خودسرانه آمپول نوروبیون تزریق کردم حالا درد سینه و سرفه های خشک دارم . این علائم مربوط به آمپول هست و اینکه بهبود پیدا می کنم یا باید به پزشک مراجعه کنم ؟ چون دسترسی به متخصص ریه ندارم. ممنون

1 پـاسـخ

  • سلام سوال شما خيلي کلي است. درد در قفسه سينه و سرفه جزء عوارض آمپول نوروبيون محسوب نمي‌شود. ولي من اصلاً نمي‌دانم شما چه ميزان مصرف کرده‌ايد. درد قفسه سينه و سرفه مي‌تواند اثرات بيماري ديگري باشد که نياز به مراجعه به پزشک دارد. در صورت عدم دسترسي به فوق تخصص ريه به متخصص داخلي و يا يک پزشک عمومي با تجربه مراجعه نماييد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 5 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ريه و مراقبت‌هاي ويژه در تهران