۲۶
۶۵
خانــم

شدید سرفه دارم؟

سلام ببخشید من الان 1 ماهه سرفه خشک دارم شدید نمیتونم صحبت کنم نفس کم میارم باید سرفه بزنم شاید نتونم ی جمله بگم مرتب سرفه اینقده ک دیگ قفسه سینه ام درد میاد یا کمرم...
تو خواب اصلا سرفع ندارم همینک دهنم باز مبکنم چ برای صحبت چ غذا سرفه میگیرم تا حالا اینطوری نشده بودم. علایم دیگه ندارم فقط گهگاهی خیلی کم ابریزش بینی دارم. میترسم کرونا باشه. سرما هم از قبل نخورده بودم البته سالها پیش سرما خوردم سرفه اش تا مدتها بود ولی ن ب این شدت ک نتونم صحبت کنم. ی چیز دیگه هم ک هس دود عنبرنسارا 1 ماه پیش دود دادیم حس خفگی بهم داد نمیدونم شاید برای این دوده باشه . هیچم بیرون نرفتم این ی ماه .خلط پشت حلق هم تازگی ها دارم . ببخشید اینم یادم رف بگم از چشام ک اشک میاو ابریزش بینی هم باهاش میگیرم.

2 پـاسـخ

بازدید : 197 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص بيماريهاي ريه در تهران