سوزش زیر پوست ناحیه ی شکم و کمر وپشت کمر؟

سلام دکتر جان من چند روز پیش بدن درد داشتم قرص کلدستاپ خوردم چون استامینوفن 500داشت گفتم بهترشم عرق کردم خداروشکر بدن دردم تاحدودی رفع شد ولی باز فکرکردم بدنم عفونت داره برای اینکه کامل خوب شم هر12ساعت مترونیدازول 500 خوردم متاسفانه الان بدنم درناحیه ی شکم و پشت کمرم سوزش زیرپوستی داره طوری که لباس میپوشم میسوزه پوستم حساس شده اگه میشه راهنماییم کنید

1 پـاسـخ

  • سلام
    هيچ موردي و دليل براي مصرف مترونيدازول نبوده. صبر کنيد 48 ساعت ديگه صبر کنيد اگر بهتر نشديد به پزشک مراجعه کنيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 256 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران