۲۳
۵۰
خانــم

زگیل تناسلی در زنان؟

با عرض سلام و وقت بخیر
من حدود دختری 23 ساله هستم و حدود سه سال قبل با نامزدم رابطه فقط در حد رابطه دهانی داشتم بعد از مدتی نامزدم متوجه وجود زگیل در ناحیه تناسلی شدند هر چند که قبل از من هیچ رابطه ای با هیچ کس دیگه نداشتند که همان زمان به دکتر مراجعه کردند و ضایعات از بین رفت . بعد از مدتی نامزدی ما بهم خورد اما الان بعد از گذشت سه سال من با وجود داشتن رابطه دهانی تا امروز ضایعات زگیل مانند رو روی خودم مشاهده نکردم
خواستم بدونم امکان این وجود دارا که من مبتلا باشم و زگیل نزنم؟ چون خوندم که انواع خطرناک ویروس معمولا با زدن زگیل همراه نیست
ممکنه نوع کم خطر هم بدون زائده های پوستی باشه؟؟
همچنین آیا زدن واکسن زگیل تناسلی میتونه به من کمکی کنه یا خیر؟

1 پـاسـخ

بازدید : 97 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران