برداشت خال داخل چشم؟

با سلام. بنده دوسال هست که داخل صلبیه چشم راستم یه خال کوچک قهوه ای ایجاد شده. قبلا هم سوالم رو مطرح کرده بودم. فرمودین که عکس بفرستم.میخواستم بپرسم اگر بدون هیچ عوارضی میشه این خال رو برداشت،بنده هر چه سریع تر خدمت برسم.ممنون میشم کمکم کنید.
سپاس.

2 پـاسـخ

  • با سلام
    توي عکس ارسالي متاسفانه خيلي واضح نيست عکستون اگه ميتونستيد با وضوح بالا بفرستين عکسو ونزديکتر بهتربود
    ولي بيشتر به جاي ضربه ميخوره تا خال چشمي
    ولي قابل برداشت هست و هيچ عوارضي نخواهد داشت يک عمل سرپايي هست

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
  • جاي هيچگونه نگراني از نظر عوارض بعد عمل وجود ندارد
    اگر خيلي حساس باشين نياز به عمل هست و خيلي مشهود نيست

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 253 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص چشم پزشک در تهران