-۱۱
۱۰
خانــم

دخترم یازده ماهشه غذا نمیخوره.شیر هم مشکل میشه بهش بدیم ؟

دخترم یازده ماهشه غذا نمیخوره.شیر هم مشکل میشه بهش بدیم.خواستم اگه راهی داره برسم حضورتون

3 پـاسـخ

  • سلام
    لازم است کودک يازده ماهه تغذيه مناسبي داشته باشد و از مواد غذايي داراي پروتئين و اهن استفاده کند زيرا شير مادر به تنهايي تامين کننده نياز او نيست
    ابتدا ازاين که کودک مبتلا به حساسيت هاي گوارشي نيست مطمئن شود
    سپس هر روز در برنامه غذايي او از ترکيبات داراي پروتئين مثل سينه مرغ داخل سوپ و تخم مرغ پخته استفاده کنيد
    مکمل ويتامين AD را فراموش نکنيد
    مکمل آهن را فراموش نکنيد
    سعي کنيد محيط کودک براي غذا خوردن را عوض کنيد
    او را در استفاده از دست هايش براي بردن غذا به دهان آزاد بگذاريد
    موفق باشيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
  • با سلام. نگران نباشيد . قطعا اين مشکل قابل حله. حتما با يک متخصص تغذيه مشاوره داشته باشيد و برنامه غذايي مخصوص کودک دريافت کنيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • وزن مناسبي دارند نکران نباشيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 343 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص تغذيه در تهران