۱۵
۴۳
خانــم

درد کمر؟

سلام خسته نباشید ..

اقای شاهپری دخترم میگ سمت چپ پاهاش باکمرش واون قسمت بالای باسن اش درد داره وبی حس میش ویک چیز عین سوزن میگ در اونجا حس ونمیتونه بخوابه ..

من پاهاش عمل کردم لگن را توسط شما اقای کچویی
الان به نظرتون اون قسمت کمرش که دوبار در اومد چون راه دور بود بردیم شکسته بند امکان داره کمرش دوباره دراومده باشه یا از پاش بعد میگ نمیتونم راه برم یابشینم بعد یکسره پاشو به زمین میزنه میگ بی حس میش دخترم درد میکشه

توروخدا ماروراهنمایی کنید ما بیاریم پیش خودتون ..مشکل اش چیه.

ماقرار بود اون هرسال بیاریم پیش شما یک سال نتونستم بیارم والان تعطیلات هس بعد عید به حدمتون بیارم.

1 پـاسـخ

بازدید : 41 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ارتوپدي - جراح لگن و مفصل ران (هيپ) در تهران