التهاب پروستات؟

سلام دکتر.ببخشید بنده 19سال سن دارم و تقریبا 1سالی هست که دردی در مثانه شروع شد و ب متخصص مجاری ادراری مراجعه کردم و آزمایشات و سنوگرافی هایی هم که نوشتند همه نرمال بودن و من الان درد خیلی زیادی دارم.درد کمر کشاله ران و لگن و تکرر ادرار و دکتر هم تشخیصشون التهاب پروستات بود و داروهایی دادن که انگار کارایی ندارن.من خیلی نگران هستم که مشکل برام پیش بیاد.بی زحمت راهنمایی کنید

بازدید : 54 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه - مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران