تنگی نفس و درد ؟

سلام بر شما عزیزان آرزوی سلامتی دارم برای شما عزیزان.
من 18 ساله هستم پسر
حدود دو هفته تنگی نفس دارم و الان 5 روزه که بعضی مواقع سمت چپ سینه ی من دردی میگیرد که اگر نفس زیاد و عمیق بکشم درد ان تشدید میشود و انگار که یه چیزی الان پاره خواهد شد و پس 20 ثانیه حداکثر رفع میشود دکتر مراجعه نمودم گفتن شاید استرس داری و نوار قلب گرفت گفت آمبولی نیست البته من میگفتم آمبولی نباشه ایشون این پاسخ رو دادند.
در نوار قلب من گفت یکمی تپش قلب داری و قرص کلر دیاز پوکساید تجویز نمودند.

2 پـاسـخ

  • سلام بهتر است يک عکس قفسه سينه بگيريد. بيشتر به نظر مشکل شما ناشي از استرس است فعلا داروي تجويزي رامصرف کنيداگر بهتر نشديد بايد معاينه مجدد شويد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • با سلام
    تپش قلب علل مختلفي دارد که يکي از علل آن مي‌تواند استرس باشد. امبولي ريه به صورت معمول در مورد شما مطرح نيست مگر آنکه عمل جراحي يا بيماريهاي اختلال خون و يا بيحرکتي طولاني مدت و ... داشته باشيد که نياز به بررسي داشته باشد. داروي تجويز شده را مصرف نماييد. انشاالله بزودي بهبودي حاصل مي‌گردد. نکته ديگر اينکه قد شما را نميدانم ولي به طور معمول با متوسط قد مردهاي ايراني شما دچار اضافه وزن هستيد که مي‌تواند در آينده منشاء بيماري‌هاي متعددي باشد. حتما کاهش وزن و رسيدن به وزن ايده‌آل را در برنامه خود داشته باشيد.
    با توجه به اضافه وزن آيا شما مشکل خواب و قطعي تنفسي در خواب يا خروپف نداريد؟ اين مشکل نيز مي‌تواند هم اختلالات عصبي و هم قلبي به همراه داشته باشد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 109 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص بيماريهاي ريه در تهران