صحبت نکردن دختردوسال وپنج ماه؟

باسلام واحترام
دختر من 2سال و5ماه سن دارد وهنوز صحبت نمیکند
بعضی مواقع بابا رامیگویدوتمام خواستهایش رابااشاره بیان میکند....لطفا محبت کنید وجواب دهید که چاره چیست

1 پـاسـخ

  • با سلام و وقت بخير کودک 2 و 5 ماه از لحاظ طول جملات بايد جملات 2 و 3 کلمه ايي بيان کند و خزانه واژگان بالاي 100 کلمه را بيان کند و دستورات دومرحله ايي رو انجام بده چيزي که شما مطرح ميکنيد نشون ميده که کودک شما اندازه کودک يک ساله مي باشد حتما حتما به گفتاردرمان مراجعه کنيد تا مشکل کودک تشخيص داده بشه و راهکارهاي لازم ارايه داده بشه خدمتتون

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 176 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گفتاردرماني در تهران