۴۷
۶۵
خانــم

سلام من خانمی 47 ساله هستم که 18 روز پیش رحم رابرداشتم الان از یکی از بخیه هان کمی خون وعفونت میایید واز واژن هم هروز کمی 7ونابه میایید فعلا دسترسی به دکترم را ندارم چیکار باید انجام بده؟

لطفا سوال منرا جواب بدهید عنل هیسروکتومی انجام دادم ولی امروز بعد از 18 روز از واژن خونابه وترشحاتی زرد دارم البته کمی واز یکی از بخیه هام ترشحات زرد میایید چیکار باید بکنم فعلا به دکترم دسترسی ندارم که برم پیشش ومعاینه بشم

بازدید : 415 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران