۲
۱۲
آقــا

بچه2ساله که عفونت ریه شدید گرفته ؟

سلام و وقت بخیر خدمت شما دکتر عزیز
پسرم 2 سال سن داره و وزنش12700
یک هفته ست بیماره و روز به روز علایمش بیشتر میشه
دیروز دکتر عفونی بردم که گفتن ویروسه و ریه هایش عفونت کردن
دارو براش تجویز کردن(تئوکال_جی،پلارژین کیدز،فکسوفنادین،کوآموکسی کلاو)
علائم بیماری پسرم: سرفه خلطی شدید که منجر به استفراغ چرکی میشه ، تهوع ، بی‌قراری ، گاهی تب38درجه،آبریزش بینی، بی اشتهایی ، اختقان) که علائم بدتر میشن
پسرم هرچیزی بهش میدم بالا میاره دارو یا غذا هرچیزی رو بالا میاره... توروخدا براش آمپول یا سرم تجویز کنید یا راهنماییم کنید
چکارکنم ؟ بچم داره از دست می‌ره علائم بیماری اصلا فروکش نمیکنن بلکه شدیدتر میشن
امشب هم بیمارستان بردم آزمایش اورژانسی تجویز کردن ک متاسفانه بی اهمیت از کنار این موضوع رد شدن و هیچ کمکی بهم نکردن
عکس آزمایش رو هم ارسال میکنم
ممنونم از پاسخگوئیتون🙏🌱🌹

بازدید : 11 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص بيماريهاي عفوني اطفال و کودکان در تهران