۲۳
۷۴
آقــا

سلام ۲۳سالمه یه سال هست که مشکل تنگی نفس دارم بایدزوربزنم نفسم بیادبالا زندگی روبرام جهنم کرده نمیتونم هیچ کاری روانجام بدم یه روزصب ازخواب پاشدم اینجوری شدم والان یک سال میگذره من هنوزاین مشکل دارم ۲۴ساعته اینجوریم کلافه شدم دیگه رفتم پیش دکترفوق تخصص گوارش اندوسکوپی دادم گفت ریفلاکس معده داری برام قرص اموزول ۴۰نوشت صب هامیخورم قبل صبحانه ولی فایده ای نداشته بعدش رفتم پیش فوق تخصص ریه سی تی اسکن دادم گفت مشکلی نداره ریه ات خیلی هم خوبه تست آسم هم دادم گفتن آسم نداری مشکلی نداری سونوگرافی شکم دادم گفتن مشکلی نداری همه دکترا خلاصه گفتن مال فکراسترس هرچس هم دارومصرف کردم فایده ای نداشته حتی رفتم پیش روانشناس هم داروداده بازفایده ای نداشته دیگه دیوونه شدم کمکم کنیدلطفا فقط یه مدت دوماهی بهترشدم ولی بازاینجوری شدم فایده نداره نمیدونم چه مشکلی دارم کمکم کنید؟

سلام خانم دکترشرمنده هی مزاحم میشم توروخدا کمکم کنید دارم خیلی زجرمیکشم حالت خفگی دارم ازکاروباروزندگی روزمره انداخته منوتمام عضلات گردنم باکتف هام وسط شونه هام قفسه سینم گرفته ازناحیه معده به بالا کلا یه جوریم احساس خفگی دارم زورمیزمم نفسم میادبالا سی تی ریه دادم گفتن بهترین ریه روداری اکوونوارقلب دادم گفتن هیچ مشکلی نداره اندوسکوپی دادم گفت ریفلاکس معده داری نمیدونم حالامال معدم هستش میرنه وسط شونه هام ازپشت نفسم بالانمیاداحساس خفگی دارم گیج شدم نمیدونم چه مشکلی دارم یعنی انقدحالموبدکرده میگم بمیری بهترازاین حالت میرم دکترنفسمومیگیرن میگن نفست خیلی هم خوبه مال فکراسترس احساس خفگی میکنی اونم رفتم پیش دکارروانشناس بازقرص زیادی مصرف کردم فایده ای نراست یعنی انقدازهمه نوع قرص مصرف میکنم بدترگیج شدم کمکم کنی چه دردی گرفتم من مسافتم گفتی بخاطرکرونانیا واقعا نمیتونم چون بدجوراذیتم میکنه رعایت میکنم میام تهران مطبتون فقط الان یه قرصی چیزی تامیام اونجا آروم بشم بهم بگیدیه راهنمایی چیزی بعد22بهمن میام تهران حتما.ممنون میشم خانم دکترکمکم کنید.

بازدید : 183 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ريه در تهران