۱۹
۴۶
خانــم

فیزیوتراپی برای خمیدگی زانو؟

سلام
زانوهای من الان چند ساله که به صورت ضربدری خم شدن و بنابراین پاهام رو که کنار هم قرار می دم زانو ها بهم می چسبن و ماهیچه توام حالت پرانتزی گرفته و وسطشون خالی می مونه.خواستم بدونم که با چند جلسه فیزیو تراپی و چقدر هزینه با داشتن بیمه نیروهای مسلح درمان میشه؟

1 پـاسـخ

  • سلام در حالتي که سطح داخلي زانوها بر هم مماس باشند بايد بررسي بشه که فاصله بين قوزک هاي داخلي چقدر هست، يا در حد جراحي هستيد يا نه. اگر آنچنان شديد نباشه ، بايد بررسي بشه که به دليل مشکلات اسکلتي اين انحراف رو داريد يا ضعف عضلاني. بايد تقويت يک سري از عضلات و استرچ يه سري عضلات ديگه علايم يه مقدار کمتر ميشه و جلوي افزايش انحراف گرفته ميشه، ولي نميشه گفت صددرصد از بين ميره، چون اين انحراف ها معمولا ژنتيکي مي شن و توي يکي از والد يا خانواده درجه دوم وجود داره. تعداد حلسات مورد نياز بر اساس بيماران مختلف فرق داره ولي نميشه پيش بيني کرد. براي اطلاعات بيمه اي باکلينيک تماس بگيريد منشي بيمه ها راهنمايي تون ميکنن.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 40 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص فيزيوتراپي در جهرم