احتمال متاستاز و تومور مغزی در بیمار تحت درمان سرطان سینه؟

سلام آقای دکتر بنده خانم 49 ساله هستم از شهرستان خوی
با بیماری سرطان سینه در گیر هستم و بعد از دوره شیمی درمانی در تبریز در حال تزریق مراحل پایانی آمپول هرسپتین هستم ولی از تقریبا 5ماه پیش یکم سنگینی توی شنواییم داشتم و الان تقریبا دوهفته هست که دچار دوبینی، ضعف حافظه، و مشکلات گفتاری شدم. قراره برم برای mri میخواستم از خدمتتون بپرسم چقدر احتمال داره دچار متاستاز و تومور مغزی شده باشم؟
و اینکه برای معاینه و احتمالا جراحی می خواستم از خدمتتون وقت بگیرم آیا مقدور هست ؟
زمان ملاقات چقدر طول میکشه؟
خیلی ممنونم اگر مقدور باشه سریع تر کاراینجانب رو انجام بدین عمر دست خداست ولی... .
خیلی ممنون و متشکر.

بازدید : 57 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح مغز و اعصاب در تهران